Invisalign – прозрачните брекети

Инвизалайн

Шините Invisalign са иновативен и модерен начин за подреждане на зъбите. Популярни са като „невидимите брекети“ , създават комфорт, изправят зъбите по “невидим” начин и формират хармонична и естетична усмивка. При Инвизалайн се работи с 3D технология на компютър, като по този начин всеки може да разбере какъв ще е крайният резултат от лечението още в самото начало.

Според всеки индивидуален случай се изработват различен брой шини. Всяка шина се носят по 2 седмици, като се осигурява равномерно преместване на зъбите до тяхната перфектна позиция. Благодарение на това, че Инвизалайн са комфортни и прозрачни, можете да ги носите нон-стоп, без да се нарушава вашия нормален ритъм на живот и общуване. Invisalign се свалят, когато се храните, за да почиствате зъбите си като по като така не се позволява образуването на кариеси и възпаление на венците в нито един момент от лечението.

Related Post

Invisalign са подходящи за всякакви възрасти, както и при деца над 14 годишна възраст. Важното е да са налични всички постоянни зъби.

Вижте също